Výměna oken a terasových dveří v Mirošovicích

Jsme schopni vám dodat i jiný profilový systém, než který máme ve standardní nabídce. Konkrétně do staršího domku v Mirošovicích v okrese Praha – východ naši pracovníci montovali bílá plastová okna v systému IDEAL 4000 NEW, který je parametrově podobný profilu PREMIUM. Zákazník si připlatil za izolační trojsklo a za nalepovací mřížky, které dotvářejí design horního nadsvětlíku. Kvůli ochraně soukromí je v jednokřídlých oknech v koupelnách a spížce ornamentní zasklení činčila čiré. K oknům si majitel objednal nové vnitřní plastové parapety, sítě proti hmyzu a bílé žaluzie Euro style OPAL.   

Místo původních dřevěných francouzských oken a balkonových dveří zákazník zvolil moderní HS portál. Ten se posouvá do strany, takže nezabírá v pokoji místo, a také má práh v rovině s podlahou, takže umožňuje bezbariérový vstup. Protože portál má na délku více jak 4 metry, je kvůli větší stabilitě použit hliníkový profil MB 77. Z obou stran je ve světle šedé barvě – RAL 7047. 

Součástí zakázky byla demontáž a ekologická likvidace starých otvorových výplní, jednostranná aplikace APU lišt, zednické zapravení a montáž příslušenství.   Zpět na výpis referencí