Jak si vedl Oknostyl v minulém roce? Infografika za rok 2018

Čas ubíhá jako splašený a my jsme tu letos pro vás již jubilejním dvacátým rokem. Jaký však byl ten předchozí? Pojďte si s námi projít stručnou infografiku.

Je to neuvěřitelné, jak rychle uběhla dvě desetiletí. Za tu dobu se událo spoustu změn a letošní výročí bude příležitostí k tomu je celkově shrnout. Nejdříve se ale podívejme, co všechno jsme pro vás udělali v roce minulém.

Jen za rok 2018 jsme pro vás zpracovali zakázky na celkem 22 815 plastových oken a 1 652 oken dřevěných. Při montážích jsme spotřebovali celkem 4992 kusů PUR pěny, 1785 pytlů hrubé omítky a 1260 pytlů sádrové omítky. Na množství a kvalitě materiálu při montážích rozhodně nešetříme, protože prvořadým cílem pro nás je, aby naše práce byla odvedena profesionálně a okna vám dlouho a bez problémů sloužila.

Těšíme se na letošní rok, protože kulaté jubileum už je třeba řádně oslavit. A těšte se i vy, naši vážení zákazníci, protože vás z těchto oslav rozhodně vynechat nehodláme! Sledujte naše stránky a buďte u toho s námi.
oknostyl infografika

Měnili jsme okna i vašemu sousedovi.
Nevěříte?

Mapa realizací Oknostylu

Máme zkušenosti
z více než 55 000 zakázek

Máme 14 poboček po celé České republice Najděte svou nejbližší

naší parketou nejsou jen montážePomůžeme vám se servisem a údržbou oken a dveří

Servis
a expresní opravy oken

Návody

Články a návody pro okna a dveře